Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

"ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ"



                                                                                 
                              Μπροστά από την εκκλησία του Ταξιάρχη ,στον Μεσαναγρό




ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ,ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΩΝ, ΠΟΥ  ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ  ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

    Αρκετές  φορές έχουμε γράψει για τους    Ελληνοαυστραλούς  μετανάστες  που έρχονται στον Μεσαναγρό και βοήθησαν το χωριό στα δύσκολα χρόνια . Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια ,οι Μεσαναγρενοί Αυστραλοί ,δεν ξεχνούν το χωριό και κάθε καλοκαίρι το χωριό υποδέχεται πολλούς. Κάποιοι έχουν φτιάξει τα σπίτια τους και μένουν στο χωριό αρκετό διάστημα.

                                                                           
                                   
                                                             
                                                                
    Ο Στέφανος και η Στέλλα γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Στα Μάσαρη ο Στέφανος και στον Μεσαναγρό ,η Στέλλα. Μικροί έφυγαν στην Αυστραλία , γνωρίστηκαν  εκεί και απέκτησαν μια εξαίρετη οικογένεια. Έφτιαξαν το σπίτι τους στον Μεσαναγρό και κάθε χρόνο σχεδόν, έρχονται και μένουν αρκετούς μήνες. Αυτό που τους αρέσει είναι η ομορφιά του χωριού, η απόλυτη ησυχία και οι φιλόξενοι κάτοικοι. Παίρνουν μέρος στις εκδηλώσεις του χωριού ,βοηθούν και είναι παράδειγμα προς μίμηση. Ο Στέφανος είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Κολοσσού»  ,σύλλογο με μεγάλη δράση. Πριν δυο χρόνια, το όνειρο που είχαν να έρθουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους  στο χωριό, πραγματοποιήθηκε και τα εγγόνια τους ανυπομονούν να ξανάρθουν. Τα δώρα που ζήτησαν τα εγγόνια τους φέτος ,είναι φανέλες, που να γράφουν τη λέξη Μεσαναγρός. 

                                 


  Οι χωριανοί τους αγαπούν και η παρουσία τους δίνει  άλλη όψη στο χωριό. Το σπίτι τους είναι ανοικτό για όλους και δεξιώνονται συγγενείς και χωριανούς. Φέτος ήρθαν νωρίς για να γνωρίσουν το Μεσαναγρενό Πάσχα και να βρεθούν στο πανηγύρι του Αγίου Θωμά.

                                                              

                                        
                                                                          
Εμείς μέσα από την  καρδιά μας , τους  ευχόμαστε να τους  έχει ο Θεός καλά και κάθε χρόνο να έρχονται  στον Μεσαναγρό ,γιατί  είναι συγχωριανοί και φίλοι.
   Νάστε καλά Στέλλα και Στέφανε .
                                                      
                                                      Το σπίτι τους  στον Μεσαναγρό                                     

    


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου