Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

"Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣ,Ο ΜΕΣΑΝΑΓΡΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΚΟ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΤΟΥ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ"



                                                       





             Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣ ,Ο ΜΕΣΑΝΑΓΡΕΝΌΣ,  ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΚΟ  ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ
  Ο Ανδρέας γεννήθηκε στον Μεσαναγρό και έφυγε για Αυστραλία στην ηλικία των 5 ετών. Δεν ξέχασε το χωριό και αρκετές φορές έχει έρθει και έμενε αρκετό χρόνο.  Αγαπάει τον Μεσαναγρό και πάντα όταν ερχόταν με το φωτογραφικό του φακό ,φωτογράφιζε τοπία του χωριού ,αλλά και όλους τους χωριανούς. Έχει εκδόσει βιβλία για τον Μεσαναγρό ,με φωτογραφίες που αποτελούν ιστορικά κειμήλια. Χάρη στον Ανδρέα αρκετά στοιχεία του χωριού ,που τώρα θα ήταν ξεχασμένα ,ζουν χάρη στον φωτογραφικό του φακό.

        Εμείς τον ευχαριστούμε που μας έδωσε την άδεια να χρησιμοποιούμε τις φωτογραφίες του και κατά διαστήματα θα  δημοσιεύουμε στο BLOG μας φωτογραφικό του υλικό.


                                          ΦΙΛΕ  ΑΝΔΡΕΑ  ΧΙΛΙΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                To όνομά μου είναι Andrew Παπά. Είμαι ένας έμπορος Διαδικτύου και Αυτοεκδότης.


Είναι σημαντικό να έχουμε  αρκετό εισόδημα για να ζήσουμε άνετα και να ακολουθήσουμε  άλλους στόχους. Μια επιτυχημένη σπίτι-βασισμένη επιχείρηση, μπορεί να είναι ένα εισόδημα που παράγουν περιουσιακό στοιχείο. Η φιλοσοφία μου είναι,να φέρει σε επαφή τους καλύτερους διαθέσιμους πόρους και νόμιμες επιγραμμικές Επιχειρηματικές Ευκαιρίες, που μπορεί να βοηθήσει το άτομο να επενδύσει στις ιδέες και τους τρόπους που «κάνουν τα χρήματα».

Ο καθένας έχει το δικό τους όραμα για το ιδανικό μέλλον τους για το τι θέλουν να είναι, τι θα ήθελαν να κάνουν και τι θα ήθελαν να επιτύχουν. Σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά, οικονομικά και πνευματικά, η ζωή μπορεί να βελτιωθεί όσο είμαστε πρόθυμοι να εργαστούμε γι 'αυτό.

Το βιβλίομου γραμμένο με την ελπίδα ότι θα εμπνεύσει τους αναγνώστες να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που έχουν ,για να φτάσουν οι δυνατότητές του και τα όνειρά   τους.

                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου