Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

" ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ"



                                                                 




                                                ΝΕΑ   ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ(2014)

                                                   ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


     Από την Εκκλησιαστική Επιτροπή ανακοινώνονται τα παρακάτω.
Την Παρασκευή, 4-4-2014, από τον ¨Αγιο Φραγκίσκο ,στις 16.00 ,θα ξεκινήσει λεωφορείο για το Μεσαναγρό ,λόγω των τελευταίων Χαιρετισμών .Το λεωφορείο θα επιστρέψει στη Ρόδο ,μετά το τέλος της Εκκλησίας.
 Μετά τους Χαιρετισμούς ,η Εκκλησιαστική Επιτροπή  θα δεξιωθεί τους προσκυνητές ,στην αίθουσα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων.
                                                          

                                           ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ                                                                                                        

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού ,καλεί όλους τους Μεσαναγρενούς ,να πάρουν μέρος στον καθαρισμό των χώρων γύρω από τον καταρράκτη του Αγίου Θωμά.. Η εξόρμηση θα γίνει την Κυριακή  6-4-2014 , μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας. ΟΙ Εθελοντές θα συγκεντρωθούν στη Λέσχη και από εκεί όλοι μαζί θα πάμε στον καταρράκτη.
                     Η Ανακοίνωση του Πολιτιστικού   Συλλόγου
                       Ο Πολιτιστικός σύλλογος Μεσαναγρού '' Ο Ταξιάρχης '' σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς του χωριού σας προσκαλεί σε εθελοντική δράση για τον καθαρισμό του καταρράκτη και της ευρήτερης περιοχής του Αγίου θωμά.. Σκοπός της εθελοντικής δράσης είναι να καλλωπίσουμε την περιοχή του Αγίου θωμά και να αφυπνιστούμε σε θέματα εθελοντικής και ομαδικής εργασιας.. Η εθελοντική δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 / 4/ 2014 στις 10:30 π.μ .... Με το πέρας της εθελοντικής δράσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα προσφέρει αναψυκτικά , σουβλάκια και την παραδοσιακή Μεσαναγρενή κουλουρία...Σας περιμένουμε λοιπόν στον Άγιο θωμά Μεσαναγρού για μια διαφορετική Κυριακή απο όλες τις άλλες... Παρακαλούνται όσοι διαθέτουν εργαλεία να τα φέρουν μαζί τους...
           Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου