Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

" ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ Ο ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΙΧΑΗΛ"



                                                      
 " Εικόνα από τον περσινό εορτασμό"
 " Σάββατο βράδυ χοροεσπερίδα  μετον Στέφανο Θαρρενό.Οργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος"
 " Κυριακή . Εξόρμηση στην πηγή Πλακιά "

" Πλακιά"




ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ Ο ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ

                               ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ   ΜΙΧΑΗΛ


Στις 8 του Νοέμβρη γιορτάζει ο Πολιούχος του χωριού Ταξιάρχης Μιχαήλ. Όπως  κάθε χρόνο , έτσι και εφέτος θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις.
    Την Παραμονή , 7 του Νοέμβρη, ημέρα Πέμπτη , λεωφορείο θα ξεκινήσει από τον ΄Αγιο Φραγκίσκο στις 4μ.μ., με προορισμό του Μεσαναγρό. ¨Οσοι προσκυνητές θέλουν  να έρθουν στο χωριό ,μπορούν να έρθουν με το λεωφορείο ,που είναι προσφορά της Εκκλησιαστικής Επιτροπής. Θα τελεστεί Εσπερινός και μετά οι προσκυνητές θα δεξιωθούν από την Εκκλησιαστική Επιτροπή ,στο Πολιτιστικό Κέντρο.Το λεωφορείο θα επιστρέψει στη Ρόδο την ίδια μέρα.
     Την Παρασκευή , 8 του Νοέμβρη ,θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία, θα γίνει περιφορά της εικόνας  και θα ακολουθήσει και πάλι δεξίωση.
      Το Σάββατο βράδυ, 9 του Νοέμβρη , Θα γίνει Θεία Λειτουργία στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που γιορτάζει. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού διοργανώνει χοροεσπερίδα  με την  ορχήστρα του Στέφανου Θαρρενού.
     Την Κυριακή, 10 του Νοέμβρη ,το Τοπικό Συμβούλιο, η Εκκλησιαστική Επιτροπή και ο Πολιτιστικός Σύλλογος  εξορμούν στην πηγή Πλακιά  ,για να καθαριστεί και να ευπρεπιστεί. Είναι μια ιστορική πηγή, σε μια ωραία τοποθεσία  και η εξόρμηση αυτή είναι η πρώτη  σε μια σειρά και άλλων εξορμήσεων που έχουν προγραμματιστεί .

          Εμείς από την πλευρά μας συμπαριστάμεθα σε όλα αυτά και καλούμε τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου