Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

" Συνεδρίαση στο Δήμο Ρόδου ,για θέματα υγείας που αφορούν τη Νότια Ρόδο"




                                                                        





                   ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ ΟΙ ΝΟΤΙΟΡΟΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΥΓΕΙΑΣ


  Μετά τη  Λαϊκή Συνέλευση που έγινε στο Γεννάδι για θέματα υγείας , η συζήτηση για τα θέματα αυτά συνεχίστηκε στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Κάτοικοι από όλα τα χωριά της Νότιας Ρόδου παρευρέθησαν στη συνεδρίαση ,αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους , εάν δε δοθεί λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν τη Νότια Ρόδο. Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Κουσουρνάς ,Αντιδήμαρχοι ,Δημοτικοί Σύμβουλοι , Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής του Νοσοκομείου κ. Παπανικόλας και πολλοί κάτοικοι των χωριών.
     Το κυριότερο πρόβλημα είναι η έλλειψη γιατρών και νοσοκομειακού προσωπικού. Ολόκληρη περιοχή ,που το καλοκαίρι καθημερινά φιλοξενεί 30.000 ανθρώπους, στερείται γιατρών και το ιατρείο Γενναδίου  δε λειτουργεί σε 24ωρη βάση. ΄Εγινε μια γόνιμη συζήτηση . Συζητήθηκαν θέματα  στελέχωσης ιατρείων από γιατρούς και προσωπικό, θέματα ΕΚΑΒ και πολλοί κάτοικοι μίλησαν για την εγκατάλειψη της περιοχής σε θέματα υγείας.
     Τελικά ζητήθηκε να στελεχωθούν τα ιατρεία από τους γιατρούς  και νοσοκόμους που απαιτούνται  και το ιατρείο του Γενναδίου να λειτουργεί επί 24ω΄ρου βάσης.
   Πιστεύουμε όλα αυτά να φτάσουν στα αυτιά των ιθυνόντων ,τα προβλήματα να λυθούν και οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες να αισθάνονται ασφαλείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου