Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

" Χειροτονήθηκε Ιερέας,ο Διάκος Αγαθάγγελος ,στο Μεσαναγρό"























           Χειροτονήθηκε Ιερέας ,ο Διάκος Αγαθάγγελος, στο Μεσαναγρό


Παρουσία του Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου ,αρκετών Κληρικών, των Βουλευτών Μάνου  Κόνσολα  και Μίκας Ιατρίδη ,του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη,  των Αντιδημάρχων Μανόλη Σαββή και Μιχάλη Παλαιλόγου και πλήθους κόσμου, έγινε η χειροτονία σε Ιερέα ,του Διάκου Αγαθάγγελου. Ο Μεσαναγρός είχε να δει τόσο πολύ κόσμο αρκετά χρόνια.
Η εκκλησία και ο προαύλειος χώρος , είχε κατακλυστεί από πλήθος πιστών . Κάτοικοι από τη Ρόδο ,τα γύρω χωριά , το Γεννάδι , τις Φάνες ,έδωσαν το παρόν.
 Η ημέρα ήταν γεμάτη από γεγονότα. Στην αρχή έγινε η χειροτονία ,ακολούθησε το μνημόσυνο του μακαριστού Παπα-Ματθαίου και του Ιεροψάλτη Μαυρουδή Αθανασά. Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Κύριλλος χειροτόνησε το Μιχάλη Πιζήμολα,  χρόνια Ιεροψάλτη στο χωριό, Ιεροψάλτη.
Ακολούθησε δεξίωση όλων των καλεσμένων στο Πολιτιστικό Κέντρο.
Εμείς από τη μεριά μας , θέλουμε να συγχαρούμε το Τοπικό Συμβούλιο, την Εκκλησιαστική Επιτροπή ,τους μαγείρους του Σκιαδιού, τους Υπαλλήλους του Δήμου και όλους τους Μεσαναγρενούς, που βοήθησαν να μείνουν ικανοποιημένοι οι καλεσμένοι μας και για μια άλλη φορά να ακουστούν πολλά «μπράβο!!!» ΄Ηταν μια άψογη εκδήλωση ,τέλεια σε όλα και οι Μεσαναγρενοί απέδειξαν για μια ακόμη φορά ,πόσο φιλόξενοι είναι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου